Juist dié filmpjes

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat ze hun klanten 't best kunnen bereiken met een film. Een goede video is kernachtig, kijkt vlot weg en brengt de boodschap zonder omhaal over. Daarom zijn de goede promotionele filmpjes kort. Om z'n film te maken heb je een verhalenverteller nog, iemand die hoofd- en bijzaken kan onderscheiden en de boodschap in een aantrekkelijk jasje giet. Pennings Media maakt juist dié filmpjes.

Wat kost dat?

Je kunt veel geld uitgeven aan een filmpje, maar dat hoeft niet. Voor een snelle boodschap voor sociale media kun je andere middelen inzetten dan voor een reclamefilm in de bioscoop. Kies je voor een studio, acteurs, belichting, visagie en voice-over of kun je zelf je verhaal in een bestaande omgeving vertellen? Voor een goed advies kun je het best contact opnemen. En dat loont, want voor € 300,- kun al een filmpje laten maken.

Portfolio

Je kunt lang praten over films van Pennings Media, maar de beelden spreken voor zich. Voorbeelden in alle soorten en maten vind je in de menubalk met thematisch afspeellijsten.

Woortmann testimonial
Woortmann testimonial
Nederlanders zijn niet zo goed in zichzelf op de schouder kloppen. Dan is het voor een ondernemer een uitkomst als één van zijn klanten vertelt hoe tevreden hij is. Notaris Jannes Haverman maakt voor de film van zijn kantoor dankbaar gebruik van die mogelijkheid, met dit overtuigende resultaat. Dit is https://youtu.be/xJ3eo_nO-jE de hele film van...
Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2023 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.