Altijd een goed idee

Filmen rond een evenement is een goede ondersteuning voor een dynamisch bedrijf. Een bedrijf organiseert een evenement en wil bezoekkers trekken of wil aan klanten en andere volgers laten zien bij welke activiteiten het is betrokken. Of een organisatie heeft een bijzondere bijeenkomst en wil daarvan een verslag hebben voor de deelnemers. Allemaal goede redenen om een evenement vast te leggen. 

Doe het wel goed

Iedereen kan met een smartphone plaatjes maken. PenningsMedia maakt een verhaal van een evenement. Door bezoekers aan het woord te laten, gecombineerd met een toelichting van de organisatie, krijgt de film samenhang en wordt ook de sfeer van een evenement vastgelegd.

Slimme aanpak

Dit filmpje van de Week van 't Zeister Biercombineert een verslag van de bierproeverij met de aankondiging van wat er verder die week te doen is. Bovendien is er voldoende materiaal gefilmd om een aankoniging of promo maken van hetzelfde evenement een jaar later.

De Week van 't Zeister Bier
De Week van 't Zeister Bier

In juli 2018 werd de eerste Week van het Zeister Bier geopend met een proeverij met bier van zeven lokale en regionale brouwers. Gedurende een hele week zijn de twintig biersoorten verkrijgbaar bij tien Zeister horeca gelegenheden.

NK Survivalrun
NK Survivalrun

Op 18 maart is in Zeist het Nederlands Kampioenschap Survivalrun. Wij zijn Zeist verslaggever Olivier ging eens kijken wat dat inhoudt en volgde een training.

Zeist - een nieuwe beleving
Zeist - een nieuwe beleving

In december is het feest in Zeist. De hele kerstmaand is er van alles te doen, zoals de ijsbaan van winterwonderlandzeist.nl

Marathon Amsterdam PROfit-Runners 2017
Marathon Amsterdam PROfit-Runners 2017

Herzog Medical begeleidde tijdens de Amsterdam marathon van 2017 vijf lopers met adviezen, gebruik van de sportcompressiekousen en herstel door middel van Compry Recovery. PenningsMedia volgde de sporters.

Zwaluwenbergbrug A27 gesloopt.
Zwaluwenbergbrug A27 gesloopt.

Een nachtje langs de snelweg doorgebracht, met uitzicht op slopen van een brug. Leuke opdracht van Rijkswaterstaat. Fascinerend om te zien hoe 250 man op de A27 aan wel tien projecten in één nacht werkten.

100 jaar begraafplaats
100 jaar begraafplaats

Op 17 november 2017 bestaat de gemeentelijk begraafplaats in Zeist 100 jaar. Pennings Media maakt een impressie.

Sloop flat Prinses Irenelaan Zeist
Sloop flat Prinses Irenelaan Zeist

Na 55 jaar werd een begin gemaakt met de sloop van de flats in de Zeister wijk Kerckebosch. Op 17 januari 2015 namen de oud bewoners afscheid van hun woonomgeving, waar ze een groot deel van hun leven hebben doorgebracht.

REVIUS WIJK - Onthulling nieuw logo
REVIUS WIJK - Onthulling nieuw logo

Op 1 juli 2011 werd het nieuwe logo van Revius Wijk onthuld door het personeel van de school. Door 80 puzzelstukjes aan elkaar te leggen ontstond het beeld van het nieuwe logo.

brandweer zeist cursus zelfredzaamheid
brandweer zeist cursus zelfredzaamheid

De inwoners van Zeist kunnen een cursus zelfredzaamheid bij de brandweer volgen, zodat ze betere weten wat ze kunnen doen bij brand

REVIUS WIJK - Hoogste punt nieuwbouw
REVIUS WIJK - Hoogste punt nieuwbouw

De bouw van de nieuwe school van Revius Wijk heeft het hoogste punt bereikt. Het nieuwe gebouw wordt in januari 2012 in gebruik genomen.

Staples Ondernemersdag  Nieuwegein
Staples Ondernemersdag Nieuwegein

Impressie van de Staples Office Center ondernemersdag. Staples organiseert regelmatig een ondernemersdag waar MKB-ondernemers zich middels een stand in de winkel van Staples Office Center presenteren. Tijdens de ondernemersdag bezochten 500 bezoekers de winkel.

Be a Star place2b
Be a Star place2b

Place2B; 88 audities, 8 winnaars, 4 jongens en vier meiden, zeker checken, dat is echt de moeite waard!

Staatsliedenkwartier Zeist - Reünie 2015
Staatsliedenkwartier Zeist - Reünie 2015

Op 16 mei 2015 kwamen oude bewoners uit de periode 1949 - 1975 uit het Staatsliedenkwartier in Zeist bij elkaar voor een reünie. Het werd een vrolijke avond.....

Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2023 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.