Trots

Zeist heeft heel veel moois en daar mogen we trots op zijn. Wij zijn Zeist is een podium met berichten over wat Zeist mooi maakt en wat Zeist onderscheidt. Wij zijn Zeist is actief op  Facebook  met filmpjes. Op het  YouTube-kanaal  Wij zijn Zeist zijn de filmpjes terug te vinden.

Wij zijn Zeist leeft.

Met bijna honderd filmpjes in één jaar tijd bereikte Wij zijn Zeist via facebook al een half miljoen mensen. Met de gekozen positieve berichtgeving onderscheidt Wij zijn Zeist zich nadrukkelijk van de sociale media die gedomineerd worden door een handvol critici.

Mopperen kan overal, trots zijn doen we hier.

Ook voor ondernemers

Voor publiciteit voor een belangrijk lokaal evenement kun je niet meer om Wij zijn Zeist heen. Ook Zeister bedrijven hebben dat in de gaten. Publiceren op Wij zijn Zeist is mogelijk voor een aantrekkelijk advertentietarief dat in het niet valt bij de lokale kranten. En alsPennings Mediadie film voor de ondernemer produceert is plaatsing bij de prijs inbegrepen. Da's nog eens een goeie deal.

Zeist van boven 2017
Zeist van boven 2017
Zeist op z'n mooist; van boven. Bekijk de dronebeelden uit filmpjes die het afgelopen jaar op Wij zijn Zeist zijn verschenen. Herken je alle plekken? Wil je geen filmpjes over Zeist meer missen? Abonneren je dan, hier rechts boven op het kanaal.
Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2018 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.