Bedrijvigheid

Bedrijven en bedrijvigheid te over in Zeist niet alleen het aantal van 6000 bedrijven maar ook de eyecatchers. De KNVB-Campus en de hoofdkantoren van het Wereld Natuur Fonds en de Triodosbank zijn landelijk bekend. Naast dienstverlening kent Zeist ook maakindustrie, zoals bij de wereldwijd bekende orgelpijpenfabriek Stinkens en de Remia fabriek in Den Dolder.

Specialisten

De lijst van genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van Zeist is jaarlijks goed voor verrassingen. Succesvolle specialisten winnen de prijzen. Innovators als Speed Comfort lopen vooruit op het gebied van duurzaamheid. Een sportwinkel als Sunny Camp is bekend in de wijde omgeving vanwege service en kwaliteit. Dienstverlener E-Village is een grote speler is een specialistische markt, onbekend bij de consument, terwijl iedere Nedelander vrijwel dagelijks met de producten van het bedrijf in aanraking komt.

Nieuw

PenningsMedia maaktbedrijfsfilms, ook voor Zeister bedrijven, maar innoveert ook. We kennen 360 graden beeld van Funda en Facebook. Nu is het ook mogelijk om 360 graden beeld op de site van een bedrijf te plaatsen, zoals hier de mooiste zaal vanSlot Zeist.

Bruisend centrum Zeist
Bruisend centrum Zeist

Het gaat steeds beter in het centrum van de Gemeente Zeist, aldus de stakeholders van de organisatie 'Hart van Zeist', gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren. De volgende stap is aanvraag van subsidie bij de Provincie Utrecht om de vitaliteit van Zeist te versterken en toekomstbestendig te maken. Tekst en uitleg zie je in dit filmpje of lees je...

Kramer & van Doorn - ook online
Kramer & van Doorn - ook online

De corona lockdown is slecht nieuws voor de winkels. Daarom is het juist nu belangrijk om ook online bij je lokale winkel te kopen. Olaf Tigchelaar van Boekhandel Kramer & van Doorn Zeist legt uit hoe gemakkelijk dat is en tegen de dezelfde kosten als bij de grote webwinkels.

De Notenwinkel van Zeist in de prijzen.
De Notenwinkel van Zeist in de prijzen.

De Notenwinkel van Zeist is, net als in 2014, verkozen tot de 'Beste Notenwinkel van Nederland'. In 2017 was de winkel "Zeister Ondernemer van ’t Jaar". Dat kan geen toeval zijn. Het zonnige terras met uitzicht op het prachtige kunstwerk ‘Eden' is nog een belangrijke extra.

Sunny Camp 3D scan voor wandelschoenen
Sunny Camp 3D scan voor wandelschoenen

Knellende of schurende wandelschoenen kunnen je wandelplezier vervelend verstoren. Hoe vind je de ideale wandelschoen, die perfect bij jouw voeten past? Sportspecialist Sunny Camp maakt een 3D scan van je voeten en zoekt met die gegevens de beste schoen. Nooit meer pijn aan je voeten!

Vishandel Vossole bij Veronica Inside
Vishandel Vossole bij Veronica Inside

Piet en Madeleine van Zuylen van Vishandel Vossole waren met hun haringkar bij het voetbalprogramma Veronica Inside in de tuin van Slot Zeist. Analist Jan Boskamp heeft genoten van de haringkies. En Piet van Madeleine genoten van Jan.

De Bijzondere Taarten Fabriek
De Bijzondere Taarten Fabriek

De Bijzondere Taarten Fabriek! Wat hebben we toch mooie initiatieven in Zeist! Ze combineren kansen voor mensen die anders niet aan het werk komen met heerlijke taarten.

Speed Comfort - De Slimme Radiatorventilator
Speed Comfort - De Slimme Radiatorventilator

Dit is zo slim, een ventilatortje dat de warme lucht van je radiator omhoog blaast en hop, 30% minder stookkosten. En het komt gewoon van een bedrijf in Zeist. Speedcomfort won er de prijs voor HET GROENSTE IDEE VAN NEDERLAND 2015 mee.

Pelster Relatiegeschenken
Pelster Relatiegeschenken

Op elke auto zie je zwarte omlijstingen om de nummerplaten. Miljoenen van die platen komen van het Zeister bedrijf Pelster relatiegeschenken, elk jaar een half miljoen nieuwe. Dat doen ze goed. Pelster werd niet voor niets Onderneming van het Jaar 2017 in Zeist.

De Huiswerkfabriek - Werken aan Leren
De Huiswerkfabriek - Werken aan Leren

Steeds meer leerlingen hebben hulp nodig bij hun schoolwerk. Om huiswerk op tijd te maken, voor te bereiden voor de brugklas, klaarstomen voor toetsen of examen of om een slecht vak bij te spijkeren. De Huiswerkfabriek in het centrum van Zeist helpt daarbij, niet alleen met deskundige docenten, maar ook in een prettige sfeer.

Sport Dojo Otoshi
Sport Dojo Otoshi

Sport Dojo Otoshi is misschien wel de leukste sportschool van Zeist. Dojo Otoshi is niet zomaar een judoschool, maar meer een sportclub met activiteiten naast de judolessen en een eigen clubhuis. Het team van Gerben en Wouter Cirkel leert de kinderen hoe je met respect met elkaar omgaat en ook hoe je gezonder kunt leven. Je vindt er tuimeljudo voor...

Running Zeist
Running Zeist

Veel mensen lopen wel eens hard voor hun gezondheid, maar de meesten vinden het moeilijk om dat regelmatig te doen. Bij RunningZeist vind je groepjes die samen lopen, aangevoerd door de leukste trainer van Zeist (vinden zij zelf...). Zo wordt wekelijks lopen leuk, gezellig en gevarieerd. Kijk maar in dit filmpje wat een plezier ze hebben.Info: www ...

Kasteel Kerckebosch Bistoria
Kasteel Kerckebosch Bistoria

Sinds juli 2018 heeft Kasteel Keckebosch, naast een hotel en restaurant, een "bistoria", met een serre die zeven dagen in week open is en, volgens tv-kok Rudolph van Veen, heerlijk eten in een prachtige omgeving.

Profile tv commercial met Ron Verkade
Profile tv commercial met Ron Verkade

Ron Verkade van de Zeister ProfiletyreCenter Verkade is de grappigste autobanden-man van Nederland. Daarom heeft Profile hem gevraagd voor een reclame spotje. Dat filmpje was te zien tijdens de WK voetbal wedstrijd Belgie-Frankrijk. Echt tè grappig!

Alberto Axu Couture
Alberto Axu Couture

Bruidswinkel Alberto Axu Couture is van de drie bedrijven, genomineerd voor de beste winkel 2018 van Zeist, samen met Margriet Bloembinders en Corum Turkse levensmiddelen. Margriet Bloembinders de verkiezing, maar dat maakt de beelden van Alberto Axu Couture niet minder mooi. Kijk naar Alberto en zijn jurken, geniet en zwijmel.

Proeflokaal Brewers
Proeflokaal Brewers

Goed nieuws voor bierliefhebbers in Zeist. De Zeister bier Brouwerij Thorhem opent Proeflokaal Brewers aan het einde van de Slotlaan. Kijk naar de film voor de plannen. Voor de inrichting is een crowdfunding gestart. Info: crowdaboutnow.nl

E-Village Zeist
E-Village Zeist

E-Village verstuurt dagelijks 10 tot 16 miljoen e-mails. Dat zijn bijvoorbeeld bevestigingen van boekingen en aankopen. Met dat e-mailverkeer verzameld E-Village data om campagnes te ontwikkelen. E-Village doet dat voor 300 grote bedrijven.

WOODZ
WOODZ

Nieuw onder 't dak van Het Jagershuys in Zeist: WOODZ. Geen pannekoeken, maar driegangen diner. Ziet er lekker en gezellig uit. Als je naar dit filmpje kijkt ga meteen reserveren.

Dirk Makelaars
Dirk Makelaars

Moet je kijken hoe DIRK Makelaars zich in Zeist op de kaart zet. Wat een prachtig filmpje!

De Groene Schuur Zeist
De Groene Schuur Zeist

Groen Links in Zeist kent elk jaar een prijs toe aan een duurzaam initiatief. De 'groene pluim' 2020 ging naar De Groene Schuur Zeist, een groep mensen, die collectief groente, fruit en kaas rechtstreeks inkoopt bij de boeren in de omgeving. Kijk maar hoe dat werkt.

Sloop Rabo computercentrum
Sloop Rabo computercentrum

Het voormalige computercentrum van de Rabobank wordt gesloopt. De sloop vind plaats achter de hekken van het zwaar beveiligde gebouw, maar tijdens de Demolition-Day van sloper Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek konden mensen een kijkje nemen. En dit is wat er allemaal te zien was.

Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2021 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.