Promospecialist

PenningsMedia heeft zich gespecialiseerd in kort promofilms. De aandachtsspanboog van kijkers is kort, dus is het zaak om kernachtig de belangrijkste boodschap van de film te vertellen. Een film staat maar zelden op zichzelf. Het werkt beter om is de film belangrijke zaken aan te stippen te te verwijzen naar de omgeving waarin de film is geplaatst. Dat kan de site van het bedrijf zijn of in sociale media.

Sociale Media

Het maken van een filmpje voor sociale media vraagt een speciale aanpak. De gemiddelde kijktijd van een filmpje op facebook is vaak niet meer dan twintig seconden. In die eerste twintig seconden moet de kern van de boodschap worden overgebracht of moet de kijker zo getriggerd worden dat-ie langer blijft kijken. Dat succes zit 'm in slimme montage.

Grafisch

Voor een goede promofilm is het niet altijd noodzakelijk uitgebreid te filmen. Door afbeeldingen te mixen met dynamisch teksten in beeld kan het zelfde effect worden bereikt. Kijk maar eens naar dit voorbeeld van een boeklancering.

Meet & Match Zeist
Meet & Match Zeist

Elk jaar ontmoet maatschappelijk Zeist ondernemend Zeist op zoekt naar hulp bij maatschappelijke projecten die zonder hulp van de ondernemers niet mogelijk zijn. Meet & Match wordt georganiseerd door de Stichting Samen voor Zeist.

Anne Buiskool - Goed Gescheiden Ouders
Anne Buiskool - Goed Gescheiden Ouders

Mediator Anne Buiskool schreef het boek "Hoe vertellen we het de Kinderen", een praktisch handleiding voor scheidende ouders die ervoor willen zorgen dat hun kinderen niet de dupe zijn van hun scheiding. goedgescheidenouders.nl

Welkom bij zwembad Dijnselburg in Zeist
Welkom bij zwembad Dijnselburg in Zeist

Zwembad Dijnselburg, 't mooiste, leukste en duurzaamste zwembad van midden Nederland... En er is altijd wat te doen!

Herzog Sportcompressiekousen
Herzog Sportcompressiekousen

Kuiten van sporters hebben het zwaar te verduren. Herzog Medical ontwikkelde Herzog sportcompressiekousen, die zowel een preventieve als een herstellende werking hebben. Sporters uit uiteenlopende discipline vertellen over hun ervaringen met de Herzog Sportcompressiekousen.

ZEIST STEMT VVD
ZEIST STEMT VVD

Voor de gemeenteraadsverkiezingen maakte de VVD afdeling Zeist deze promotiefilm: ZEIST STEMT VVD.

Uitvaartondernemer Van Krimpen-Statema
Uitvaartondernemer Van Krimpen-Statema

De film laat zien hoe uitvaartonderneming Van Krimpen-Statema omgaat met de emotionele periode tussen het overlijden en uitvaart, met aandacht voor wensen en gevoelens van de nabestaanden.

REVIUS WIJK - Mijn School
REVIUS WIJK - Mijn School

Revius Wijk is een leuke school. Deze film is speciaal voor de leerlingen van groep 8 van de basisschool, om te laten zien hoe het er op Revius Wijk aan toegaat. De film is ook zeer geschikt voor de huidige leerlingen, ouders en docenten van de basisscholen.

De Toekomst Van Zeist Centrum
De Toekomst Van Zeist Centrum

"Ik wil dat er in 2020, 2030 nog steeds een gezellig centrum is voor de Zeistenaar om te winkelen." Vind jij dat ook? Ga naar beleefzeist.nl en geef je mening!

Spring Global Mail
Spring Global Mail

Spring Global Mail is specialist op het gebied van zakelijke postservice. De drie directieleden zetten voor het jaarlijkse bedrijfscongres op een rijtje waarom Spring zo'n goed bedrijf is. Bekijk de bedrijfsfilm van Spring voor meer achtergronden: youtu.be

Autostomerij.nl
Autostomerij.nl

Autostomerij.nl reinigt auto's met stoom, zowel van binnen als van buiten. Door gebruik van stoom is slecht drie liter water nodig. autostomerij.nl komt bij u thuis of op 't werk 's avonds in het weekend, wanneer het u het beste uitkomt.

Studiebegeleidingsinstituut La Grange
Studiebegeleidingsinstituut La Grange

Instituut voor studiebegeleiding La Grange. Deze trailer ademt de gedachte van middelbare scholieren uit: "Als ik dan studiehulp nodig heb, dan maar bij La Grange."

WEPPIES..
WEPPIES..

Deze commercial van internet bureau WEPPIES.nl laat op een onverwachte manier zien waar WEPPIES. goed in is.

BNI Hermes Zeist
BNI Hermes Zeist

De groep van Business Network International (BNI) uit Zeist geeft via deze filmtrailer een kijkje in de keuken van de business club, die wekelijks bijeenkomt om voor elkaar business te genereren.

Kika Gala
Kika Gala

KiKa ambassadeurs doen een beroep op iedereen om mee te doen aan het jaarlijkse Grand Gala met opbrengst voor KiKa Kinderkankervrij en de Stichting Hoogvliegers.

Brandweer Zeist - Cursus zelfredzaamheid
Brandweer Zeist - Cursus zelfredzaamheid

De brandweer Zeist wijst de inwoners van de gemeente via deze promo op een Zeister cursus zelfredzaamheid. Deelnemen is leuk en nuttig.

Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2023 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.